efficio.

Chanels Versailles-resort

Publicerad 2012-06-26 12:27:09 i Allmänt,

 
Här är några valda delar jag gillade ur resort-kollektionen för Chanel Karl Lagerfeld nyligen visade på Versailles. 
Som alla som följer mode, fastnar jag ofta vid Chanel-visningarna. Och vet inte riktigt vad min reaktion är.
Det är svårt att vara sådär överdriven och tuff samtidigt. Men Karl ger det alltid ett försök. Och trots att han inte lyckas hundra procent av gångerna, lämnar han dig med en känsla av att vara förvirrad men övertygad.

genus

Publicerad 2012-06-21 16:19:53 i Allmänt,

se hur vackra vi är. skulle aldrig vilja vara en kille.
visa era fina ben.
utsläppta hår.
bröst.
fina ansikten.
glad midsommar.

en kategori för sig

Publicerad 2012-06-20 23:15:36 i Allmänt, jag,

någonstans mellan vilandes på en huvudkudde och ett försök till sömn ligger jag och funderar på något jag vill göra för de individer som faller under kategorin "eminenta saker". ni vet vänner. men ju mer jag gör upp en plan desto snabbare börjar mitt hjärta slå och hjärna gå upp i varv vilket göra att kropen istället är mer vaken nu än när jag gick till sängs. i vilket fall som hellst så ska eminenta ting så som förr i tiden uppvaktas med eminent tuggmotstånd. eftersom ögat är det första som smakar på maten ska förrätterna serveras i en av mina studentpresenter. det mest charmiga är att jag under varmrätten sedan kan skölja ur dem igen och lagom till efterrätten göra mina mätta gäster runda i hatten med exakt samma glas. en sommarkväll att så småning om också skriva in under kategorin "eminenta saker". 

future

Publicerad 2012-06-16 03:53:02 i jag,

det är inte det att jag har ångest över min framtid eller vänder ut och in på mig själv för jag inte har någon aning om vart på klotet jag står med mina bara ben om 365 dagar. jag känner bara att jag kommer fyllas av saknad och nostalgi varje gång jag sätter en nål mellan mina fingrar, tar i ett mönsterpapper eller gör ett flummigt försök till en modeskiss. mitt friska hjärta brister lite i hörnen när jag inte längre kan dela designideer med mina kretiva kamrater framför industrimaskiner och skissblock. jag har inte samma tillgång till mönsterböcker eller proffisionell skrädderitekniks-handledning. det går upp för mig mer och mer för varje dag. nu har det gått en vecka sedan jag inte längre är inskriven på textil mode designlinjen. hur lång tid ska det ta innan det står helt klart för mig att det nu bara är upp till mig att bestämma hur mycket jag är beredd att kämpa. jag är tusen gånger säkrare idag är för tre år sedan att jag är beredd att ge allt. whatever it takes haha.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela