efficio.

De bytte skor, bytte kläder, de bytte tankar.

Publicerad 2011-09-27 19:06:55 i jag,

jag och en bra vän som bor oföskämt nära varandra brukar 99% av alla gånger man ska bort, på tillställning eller bara har klädtorka, ringa den andre i desperation efter något nytt. pinsamt nog är hennes klädhörna alla gånger full av prydligt vikta högar, sorterade underkläder och odentligt upphängda klänningar och koftor. min är dock ständigt ett kaos och varje gång fumlar jag ur mig en ursäkt som hon i nästa sekund viftar bort med handen, höjer musiken några stepp och dyker ner i dimman. ni vet när man inte orkar med sig själv längre och bara bryter kontakten från omvärlden för någon sekund och tappert tar sig igenom momemt 22. det här är galet.. hon kommer skaka mig och fråga vart gamla lisa har gått och vikt ihop sig någon stans.

a creature composed of fringes

Publicerad 2011-09-27 18:17:56 i kläder,

alltså mållös. så himla grym är den. jackan. perfekt skogsgrön med den lite förastora känslan. det rundade oket på skuldrorna tillammans med de långa fransarna. what a creation!

jag står precis på gränsen horisonten är nån annans konstruktion

Publicerad 2011-09-25 03:30:00 i jag,

det är inte rättvist att vara instäng hemma med sjukdom samtidigt som man har ett instängt hjärta. när man tar 14 tabletter om dagen då många är smärtstillande tar läkemedlet sig aldrig in dit man hellst vill att smärtan ska dämpas. det är ju en helt annan sorts smärta. proppar i mig hård lakritskaramell efter hård lakritskaramell. kurarihop mig och lutar huvudet mot soffryggen. blundar lätt. försöker ignorera att en av mina bästa vänner precis väckt mig sent en lördagkväll från ingenstans. vi har inte bytt ord på en vecka och det första hon berätta är att hon idag varit och träffat honom med en kompis. det var visst allt hon hade att säga. han jag varit kär i princip hela sommaren. han som fått mig att le. kännt mig betydelsefull. ringt mig. sovit med mig sedan aprill. hållt min hand när ingen sett och kysst mig bakom husknutar på fester för att ingen skulle veta. men alla visste ju. de undrade varför det inte blev offentligt. men allt slutade med att det var mitt hjärta som gick itur i takt med att sommaren övergick till regninga stockholmsnätter och fallande löv. i telefonen frågade  hon knappt hur jag mådde. trots körtelfeber, öroninflamation i båda öronen, spruckna lungblåsor och hosta. avlustade bara med ett "krya på dig" och ett "tror du vi kan luncha i veckan?". hur kan hon inte förstår att jag kommer sluta ögonen samtidigt som alla minnen med honom kommer gå som en film under ögonlocken när samtalet är över. jag håller emot men ögonen fuktas. min tinning täcks av tårar. följs av en till som försiktigt faller mot soffans överdrag. jag ignorerar det. jag ignorerar honom. åtmistinde försöker.

i en stad finns massa människor

Publicerad 2011-09-25 03:27:43 i Allmänt,

hösten är här. jag tröttnar lätt på värmen. under sommaren hoppas man på så mycket men den är så sabbt förbi. under hösten finns förväntningarn men dem är inte alls lika höga. därför blir det mesta under den här årstiden så bra. tycker att färgerna är oslagbara.

space to fill, days to kill

Publicerad 2011-09-24 23:43:38 i collage,

det gör inget om du tappar din sista bit hasselnötscholklad i tét för chokladen smaksätter bara och hasselnötterna flyter ändå upp till ytan tillslut.

att klättra på väggar tar dig inte uppåt någonstans

Publicerad 2011-09-22 12:59:48 i Allmänt,

även om det känns som att allt bara faller för mig numera är det menat att jag inte ska vara kär just nu. jag lutar mig tillbaka och kommer alltid luta mig tillbaka på att saker och ting händer för att det finns en mening med det. varför skulle det annars hända? inte för att man tar det som en undanflykt för att komma undan komplikation. utan bara för att jag är tjej och det får mig att grubbla mindre.

paparazzi

Publicerad 2011-09-20 18:06:08 i jag,

inne och slösurfade på rodeo.net så hittade jag mina snygga bröder på bilder från fashionweek.
fuck jag saknar dem.

emma till vänster och johanna till höger.
johanna och coca till höger.

kick ass

Publicerad 2011-09-19 21:28:25 i Allmänt,

när far inte är hemma sätts ens iacktagelser på spel. efter att ja malt bönor och skummat mjöl kan jag konstatera med en sipp att min cappuccino is kikkin' some ass.

kissing disease

Publicerad 2011-09-19 01:51:43 i jag,

det kanske är för att en storebror precis flyttat ut, kanske för att jag är långvarigt sjuk, missar massa i skolan, inte kan träna på över en månad, inte har möjlighet att gå på jobbets eventkväll med LEE, kanske för att en finaste av systrar flyttar hem i en period inom kort, kanske för att jag har ett brustet hjärta, kanske för att jag inte kan fullfölja zumban just nu, kanske för att kärleken gör en tokig, för att jag inser att jag är näste generation till att ta studenten, kanske för att jag har nya mentrorer. kanske för att jag grubblar oviktiga saker allt för mycket. jag känner att jag inte får bitarna på plats. som ett trassligt hår man kammar ut med fel borste utan balsamsprey. även om man löst det på ett ställe är det fort trassligt på ett annat. jag har varit hemma en vecka men kan inte slappna av. eller så är det just för att jag varit hemma en vecka som jag inte kan låta allt vara. kissing disease plågar mig. fel tillfälle att låta mitt liv stanna. det känns så.

vintagemässan

Publicerad 2011-09-18 23:54:00 i Allmänt,

höstens Vintagemässan Bakåt: Framåt 
NÄR? lördag, 24 september kl 11.00 ? 17.00, söndag, 25 september kl 11.00 ? 17.00 
VAR? Strand, Hornstulls Strand 4, Stockholm. T-bana: Hornstull 
HUR? Entréavgift: 60 kr

suit

Publicerad 2011-09-18 17:12:00 i jag,

igår hade jag en förträfflig kväll. artonårsfirande för axel, ulf och anna och jag kände mig fin i mina nya skor jag hämtade ut från posten igår. trots körtelfeber var jag en sällskapsjuk själ som inte får dricka alkoholm pga omstädigheterna. dock en själ som nu lever i en gladare kropp tack vare nya ansikten, disckolampor<3, gamla vänner, BOB-jordgubssaft, bra musik, tandmärke i pannan, altanhäng, mörk natt, födelsedagssång och ett dunkande hjärta.

senapsgult och vinrött

Publicerad 2011-09-18 17:00:00 i kläder,

1. Senapsgul kjol från H&M, 399 kr. 
2. Blockfärgad väska från H&M, 249 kr. 
3. Smaragdgrönt halsband från Dorothy Perkins/Dorothyperkins.com, 130 kr. 
4. Vinröd hatt från Topshop, 660 kr. 
5. Flätat pannband från Monki, 80 kr. 
6. Sticka tröja från Åhléns, 299 kr. 
7. Senapsgul klänning från H&M, 199 kr.

say hello

Publicerad 2011-09-16 07:00:00 i Allmänt,

jag ska inverstera ett par schyssta bågar till hösten. ska också försöka mig på läppstift som lyfter fram läpparnas färg. orange/rött. även plommonlila när hösten står som högst i blom. skyddar även läpparna väldigt bra och man kan lixom varva det med läppbalsamet. förretsten, klicka här skönt häng på tuben eller nåt.

lazy days

Publicerad 2011-09-15 23:08:31 i Allmänt,

när man är hemma och är sjuk spenderar man inga pengar iaf, sa mamma. och så ba köper man skor på nelly.. ;pPPpPpPpppP

red soup

Publicerad 2011-09-14 22:00:00 i jag,

min bästa carin överraskade mig idag på förmiddagen. hon hade med sig egengjord utsökt tomatsoppa och en elle tidning. precis vad man behöver som sjukling. till efterätt åt vi gameldags vaniljglass toppade med varma självplockade hallon. hon förgyllade min dag! goserumpa!

beautiful

Publicerad 2011-09-07 08:23:00 i collage,

är helt mör. hade mitt första zumba-pass igår som instuktör inför 80pers. idag känns det i kroppen. vaknade ikapp med familjen och nu sitter jag här, uppkurrad i soffan med rabarber te, SATC och tomt hus. utanför våra stora vardagsrumsfönster kan det bokstavligen inte regna mer. det öser ner. jag ska äta bollnäsfil med blåbär och hallon i. jag kan inte njuta mer av att börja halv 12. en lektion kultur och stilhistoria sen plugga på söder hela eftermiddagen med fin vän. bra dag.

ormskinn

Publicerad 2011-09-05 18:33:25 i kläder,

gillar inte riktigt djurmöster. ormskinn är däremot fett. byxorna, bild 1 och 2 är ett par snygga från zara. 299kr!

a place to begin

Publicerad 2011-09-03 10:59:00 i jag,

antingen gigantisk kanelbulle, varm choklad, smoothie, hallonpaj med vaniljsås, cappuchino eller latte i soppskål. antingen innomhus, i skinnsoffa eller på korgstol. antingen utomhus i hettans solsken, under ösregn, en sen onsdagskväll,  en förmiddag, i en trappa eller en spontanare på håltimmen. antingen med med bakanta, sina bästa brudar, en mormor, gammal klasskat eller bland några man inte kännt men lär känna. eller helt enkelt med sig själv för att stanna upp och övertala sig själv att ensam är så jävla skönt.

detsamma

Publicerad 2011-09-02 17:44:00 i Allmänt,

Vi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut, 
för ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner, 
finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare de är bara så, 
och om allting skulle falla imorgon 
så vill jag veta att du visste hur jag kände de då. 

Är det uppenbart för dig, 
det känns så uppenbart för mig, 
är det uppenbart för dig. 

För om det innebär att du och jag aldrig mötte morgondagen, 
så vill jag veta att du kände, om känslorna var samma, 
känner du detsamma, detsamma, detsamma som mig. 

Ja du kan tolka det hur du vill och vi kan fortsätta stå still, 
vi kan låtsas som ingenting men vi ljuger för oss själva nu.

Fashion Week, Tiger S/S 2012

Publicerad 2011-09-02 11:21:47 i jag,

jag var på tigers visning på fashion week på berns för 2 veckor sedan. den var najs. en sak som var lite komiskt var att vi fick massa hårprodukter i goodiebagen mot slitna hårtoppar. jag hade tänk köpa det under dagen, så låg exakt dem produkterna jag kollat på i påsen. fyllträff.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela