efficio.

we are the outsiders

Publicerad 2011-06-24 04:08:00 i jag,

MMS. kom igen. det är faktiskt kul att få. visst? jag har en kill-kompis som ni kan hoppa upp och sätta er på är himlans bra på det där. jo ni. sisådär från ett galet moment när han är på en hip-hop spelning live från någonstans. eller varför inte ett snyggt nyvaket face med frillan hans kära classmates knåpat ihop då han däckat under en mindre givande skoldag. eller vad slår en sässy pic när han fullt upptagen med sina badboys badar jacuzzi i skärgården med en rosa smoothie i handen. lagom homo, jag vet! jag flinar varje gång. nu ska vi inte prata om honom. nejnej. det är såhär att jag med mitt fancy halebop-abonemang har fria MMS the hole weekend. håll i hatten mina filosofiska mobil-vänner! här kommer det dundra och flyga pics från min äventyrliga helg. like it or not, plingpling!

vems sko?

Publicerad 2011-06-24 02:58:55 i kläder,

jo dinsko! 399 riksdaler. ändå rätt bra. blev verkligen jätte-kär-på-riktigt! om min lön tillåter ska jag springa och rycka hem mig dem. skärningen vid ankeln är sommarfin men den grova klacken gör det fortfarande sådär snyggt. fråga är bara, brun eller svart?

hälsa till satan vi hörs

Publicerad 2011-06-22 21:06:00 i jag,

Jag är irriterad på en vän. Jag är lite smått irriterad på jobbet. Sättet att kommunicera funkar ju inte heller för alla har man ju märkt. Datorn min är förbaskat efterbliven. Vill inte starta, när den väl är vid liv tänker den 85% av sin vakna tid. Uttaget för hörlurar lyser rött och när väl det är löst funkar inte högtalaren ut. Laddaren har förresten sagt sitt och tha computer med batteri när den själv känner. Ja Mac, hur var det där med att leverera. Och folket.. att ignorera människor på sms, när blev det så jävla fancy?! Håret har fuckat och är inte alls som jag vill ha det. Jag får aldrig tummen ur röven att slänga upp benen på ryggen och lubba ett varv ikapp med träden heller. Fettet bränner ju inte sig själv. Du som hört den teorin, tell me! Det känns ju som att allt för många kör på den!

and now.

Publicerad 2011-06-22 02:49:09 i outfits,

in fact. kläder är så jävla kul. smala kroppar är så jävla snyggt. kombinationen är skådande outstanding. oftast.

spoild

Publicerad 2011-06-22 02:07:18 i Allmänt,

efter att ha haft en förbaskat kul kväll/natt för någon dag sedan var det helt sjukt värt att sova i båten igår natt med min bäst vän. ni vet, det var allt som krävdes.

bench

Publicerad 2011-06-17 23:30:00 i Allmänt,

nu är mitt hår oranget. inte för att bambi på bilden har det. men ändå.

birthday

Publicerad 2011-06-17 23:07:00 i Allmänt,

idag är det min pappas stora dag. att jag älskar honom och att han tar prispallen som världen bästa daddy vet han lixom. att jag inte klarar mig utan honom vet han också. att det svider lite inom mig när han är borta mycket i veckorna vet han iof inte. men det är nog bäst så. ville mest bara skrika ut ett officiellt b-day sound! congrats!<3

art

Publicerad 2011-06-14 21:22:00 i jag,

du ville träffa mig i veckan. det var någon dag som passade dig. du tog för givet att jag kunde. men du glömde fråga mig. ja du glömde fråga mig. du flyger högre än oss andra. man får se upp var enda gång. först när du tar dig ner på jorden. först då kan jag va din vän. jag mår bra och det blir vackert. och lika sorgset som förut. men här finns inga brustna hjärtan. alla ser likadana ut.

skirt

Publicerad 2011-06-11 13:00:00 i kläder,

det vore så bekvämt att äga en fin långkjol som har fickor. fickor är så värt. jag gillar färg. å chiffong.

orange is on

Publicerad 2011-06-09 20:23:19 i jag,

sitter med datorn på altanen. bredvid står en kopp kaffe och självfallet 2 rutor mörk choklad. precis som tidigare idag. rädd för att det ska bli en vana. dock en ganska trivsam sådan. håret har burrat upp sig och blivit lockigt efter årets första dopp. snart blir det oranget och 1 cm kortare. yes!

räknar kråkor

Publicerad 2011-06-09 17:17:12 i jag,

det här var den sjunde natten jag sov borta på 9 dagar. anteckningsappen på iphonen är en sån app jag fyller med ord på toan, på hötorgstrappan under lunchen eller på en fest när alla runt om än är fulla och man själv inte är det. igår sågs trädtopparna från soffkanten och genom husets gigantiska föster fyllda av den äldre sortens glas såg man havet som en teckning bakom allt grönt. fast månen inte hade lyst allt för länge började det ändå ljusna i takt till tonerna som hans gitarr lämnade ifrån sig i andra änden av soffan. här någonstans sjönk jag ner och lämnade ifrån mig lite va mig till er. rader. tankar. ord. paralleller. funderingar. konstateringar. dock raderades det av mig igen morgonen därpå eftersom ni fick en för stor bit av kakan. som när någon frågar om den får smaka på ens mars och istället hugger en gigantisk bit. när suget kommer tillbaka önskar man att man inte hade dragit av så långt av pappret. det äldre slaget trägolv försvann under en fatboy som tyngdes ner av ebba och amanda insvepta i två fluffiga duntäcken dem snott från övervåningen. även om vi satt på undervåningen var vi högt över allt annat på ön. den natten sov vi två i en koja. då var vi ännu högre upp. allt doftade trä. bland spindelnät väcktes vi av en gul sol. jag frös aldrig.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela