efficio.

side to side

Publicerad 2011-08-30 20:30:14 i Allmänt,

jag
jag träffade han i lördags. i kulla när jag och kajsa var på väg hem på kvällen och hämtade alla bröder i kulla.. jag kollade inte ens på honom och vi pratade inte med varandra. alla satt bak men jag satt i marins knä fram för jag vägrade sitta med axel. när alla sa hej då till han och en annan kompis till honom höll han typ upp händerna för att krama mig men jag gick förbi. jag ville spotta på honom. men ändå VAR JAG SÅ JÄVLA GLAD ÖVER ATT SE HONOM!
nästa dag åt vi alla bröder bakismat på svinninge thai.. vi såg hans bil köra förbi svinningehandel.. 2 sekunder senare såg vi bilen åka tillbaka och in på macken mot oss. jag har typ länge sedan jag blev så varm i hjärtat. jag visste att nu kunde jag vila ögonen på honom genom solglasögonej utan att han skulle se det.  träffade han i lördags. i kulla när jag och kajsa var på väg hem på kvällen och hämtade alla bröder i kulla.. jag kollade inte ens på honom och vi pratade inte med varandra. alla satt bak men jag satt i marins knä fram för jag vägrade sitta med axel. när alla sa hej då till han och en annan kompis till honom höll han typ upp händerna för att krama mig men jag gick förbi. jag ville spotta på honom. men ändå VAR JAG SÅ JÄVLA GLAD ÖVER ATT SE HONOM!
nästa dag åt vi alla bröder bakismat på svinninge thai.. vi såg hans bil köra förbi svinningehandel.. 2 sekunder senare såg vi bilen åka tillbaka och in på macken mot oss. jag har typ länge sedan jag blev så varm i hjärtat. jag visste att nu kunde jag vila ögonen på honom genom solglasögonej utan att han skulle se det.
jag träffade han i lördags. i en korsning när jag och en vän var på väg hem på kvällen och hämtade alla bröder.. jag kollade inte ens på honom och vi pratade inte med varandra. alla satt bak men jag satt i en killkompis knä fram för jag vägrade sitta för nära. när alla sa hej då till han och hans kompis höll han typ upp händerna för att krama mig men jag gick förbi. bara förbi. det gjorde lite ont i mig. men så rätt åt honom. men ändå VAR JAG SÅ JÄVLA GLAD ÖVER ATT SE HONOM!
dagen därpå när gårdagens förtäring säger ifrån samlades vi upp alla bröder för bakismat på vårat egna thai-hak.. vi såg hans bil köra förbi.. 2 sekunder senare såg vi bilen åka tillbaka och in på macken mot oss. det var, så att säga, så länge sedan jag blev så varm i hjärtat som då. jag visste att nu kunde jag vila ögonen på honom genom solglasögonej utan att han skulle se det.

high heels

Publicerad 2011-08-29 19:23:22 i kläder,

jag köpte ett par klackskor senast för tre år sedan. ikväll ska vi brudar hurra för snyggaste emma på F12. jag skulle vilja ha på mig ett par. gör vad som hellst för några av dem nedan. såklart skulle första ching vara för dem svarta platta, bild fyra. för jag är ju trots allt ingen klacktjej, right. jag har lovat alla att det ska bli ändring på d i höst.
1, jeffrey campbell
2, dolce vita
3, jeffrey campbell
4, jeffrey campbell
5, steve madden
6, jeffrey campbell

ponytail

Publicerad 2011-08-27 02:46:48 i Allmänt,

"This hairstyle is easy, stylish, and can be worn all through Spring/Summer/Fall and Winter"

Pathless Woods

Publicerad 2011-08-24 17:55:00 i Allmänt,

by: adam öhman
Is it over? 
Is it time? 
Who has won? 
When it’s all done? 
no one, no one 
When its over would we all vanish? 
When it’s over where will we go?

en jättefin syster

Publicerad 2011-08-23 21:13:53 i jag,

min syster var i göteborgs skärgård med hennes pojkvän. han heter arvid och kan såntdär med foto och film väldigt bra. väldigtväldigt bra må jag säga. tror ni mig inte kan ni kolla in filmen nedan. min storasyster är så himla fin hon!

Let go from Arvid Holmdahl on Vimeo.

smoke

Publicerad 2011-08-22 21:10:17 i jag,

imorgon blir det megaparty för mina två fina tjejer som fyller myndigt! äntligen är alla mina snyggaste brudar samlade sedan skolan slutadeför att shake som ass. dem är så galna!! <3

orange

Publicerad 2011-08-22 21:10:01 i kläder,

så som jag har sett det i modemagasine, i skyltfönster och på designers kommande kollektioner ska orange vara en populär färg till hösten. dock passande som alltid. inte jätteförvånad. har iaf sett en orange tunn kavaj från cos som jag suktar efter. återstår att se vid löning..

heaven of sugarcurls

Publicerad 2011-08-22 21:06:36 i jag,

i lördags kväll invigde jag mina nya blommiga docs. på benen hade jag tunna svarta stumpbyxor. en kaffelatte färgad tunn skjorta över som var modellen längre. toppad med en silverkofta från min senaste secondhandrunda. mina mammas slitna skinnjacka med snygg skärning som värmde mig mot natten. runt halsen bar jag mitt nya metallic-gröna halsband från cos. måste visa er det! för första gången sedan i maj plattade jag mitt hår. ångrade mig redan vid bussen då vädret inte var på vår sida. det var inte uppehåll förns nästa morgon. jag kände mig iallafall fin.

boyfriend

Publicerad 2011-08-22 15:54:00 i kläder,

jag är kär i mina jeans i boyfriend fit som har en ljus tvätt och ser ut som att dem badat lite i salvatten.. från killavdelningen. där har jeansen bra häng.

i staden växer inga blommor

Publicerad 2011-08-21 02:24:12 i jag,

jag taggar med stråhatt redan nu. carin och jag sa hej då på skype tidigare idag efter att hon visat mig halva grekland med sin videokamera. min lilla gris är så brun och jag fällde en tår ikapp med stockholm ösregn. jag vill vara den som ringer och berättar om tidsskillnader och skryter om 30grader varma nätter. vi updaterade skitsnack och tummade på en utlandresa. så jäklans pepp är man!

cool

Publicerad 2011-08-21 01:51:20 i Allmänt,

More Fashion inspiration in the form of hipster cool, and lots of long hair..

tell me what u know about dreams

Publicerad 2011-08-20 19:41:58 i jag,

allt känns fel. min kropp har gått sönder. allt är ditt fel. jag berättade för dig att det svider mitt i mig. du sa till och med förlåt. ändå gick du två meter framför mig och gjorde så att jag aldrig mer vill se dig. ville bara vända mig om i taxin och spotta dig i ansiktet. du förstår inte. jag vet inte om jag ska gråta. alla bröder är emot dig. illa.

höst

Publicerad 2011-08-17 01:11:39 i Allmänt,

jag vet exakt känslan när våren visar sina första knoppar och det finns ingen större lycka än när man kan ha den tjocka jackan uppknäppt och bära halsduken i handen. alla eminenta sommarkvällar, pirriga nakenbad, parkhäng och sommarflörtar har fått än att förträng allt bra med hösten. hösten är en av mina älsklingsårstider.

anonym

Publicerad 2011-08-09 09:23:34 i Allmänt,

jag är så fascinerad över hur vackra kroppens alla delar att se på separata.

Clown Fashion

Publicerad 2011-08-08 18:29:00 i jag,

nya utsvängda jeans i garderoben. bikinin på sträcket. brownies i ugnen. håret utborstat. färgtuben ska bara skakas. lite min dag.

Kate's Blue Hair

Publicerad 2011-08-08 00:35:02 i Allmänt,

en av mina sådär bästaste vänner har gjort precis som kate. fast i en annan färg. helt hysteriskt bubblande tagg på att se resultatet in irl! lovar att hon är så nedrans snygg!

Go Bananas

Publicerad 2011-08-07 22:18:00 i kläder,

jag ville ha banan-bikinin från h&m. precis som alla andra. men den var borta innan jag ens visste att den fanns.

precis vid förstret

Publicerad 2011-08-05 21:45:00 i Allmänt,

jag får ångest när jag ser alla ställ med vinterjackor i butiken. ljumna kvällar på altanen är snart historia. dem kom redan i slutet av juli? jag förstår att inte en enda är såld.

blood bank

Publicerad 2011-08-04 23:49:59 i collage,

Then the snow started falling
We were stuck out in your car
You were rubbing both my hands
Chewing on a candy bar
you said ain't this just like the present
To be showing up like this
There's a moon waning crescent
we started to kiss.

beat the sun set

Publicerad 2011-08-04 23:35:39 i jag,

i helgen ska jag segla. titta på solnedgångar. bli bländad av glittrigt vatten. få matkoma efter varje måltid. lyssna på sommarpratarna. stänga av min mobil. sitta längst fram i fören och ha seglet i ryggen. borsta tänderna på min toalett intill en finfin vän. somna till kluckande vatten. lösa korsord för 7åringar. fylla kameran med skärgårdsbilder. försvinna från stockholm. andas in frisk luft. sitta i sittbrunnen å spela yatzy. dricka te. bli brun.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela