efficio.

Caroline

Publicerad 2010-07-30 20:02:00 i Allmänt,

enligt mig klär hon sig vanligt och inte så speciellt. det är snyggt bara för att allt är dyrt.
tycker hon är ovanligt fin här.

platå

Publicerad 2010-07-30 19:59:33 i Allmänt,

hittade dessa skor på frida farmans blogg. provade dem idag. grymt sköna. från H&M faktiskt. jag som är så kräsen med skor känner mig förtillfället nöjd. med strumpbyxor i höst eller strumpor med volang och uppvikta jeans. 800. det är okej.

prickiga flygplan?

Publicerad 2010-07-28 03:42:58 i Allmänt,

ångrar att jag inte tog med denna oversize-tröja. den är slängd på stolen hemma. hoppas att chokladfläcken försvinner av sig själv. ja har inte rört den än. gömma sig i den på flyget skulle vara en 10-poängare. istället reser jag nog i min prickiga långklänning med en tunn långtröja som jag knyter upp med toffs i midjan. simpelt. det blir nog av att titta på SACT filmen på mac booken på flygplatsen i NY. tiden flyger lixom inte iväg i sådana förhållanden. (där fick jag att till det. tiden. flyga iväg. HAH!)

21

Publicerad 2010-07-27 22:01:22 i Allmänt,

nu ska jag iväg och spendera mina sista pengar på converse och forever 21. HEJ!

spegeln är min bästa vän. jag.

Publicerad 2010-07-27 06:21:15 i Allmänt,

jag har varit i chicago i 17 dagar nu. jag äger inga nya skor. ett par svarta sandaler köpte jag på skopunkten innan jag åkte för 199 enkronor. det e den enda skokartongen jag ägt sedan mina nya springskor då snön låg på marken. innan var det mina vita converse från att ma och pa var i chile. då var det också minusgrader ute. skor är typ den finaste accecoraren jag vet. jag är bestämd. envis. petig. tycker det mesta är fult. vet vad jag vill ha. inget annat, tack! hittar jag ett par är det vi två för alltid. min vinterjacka fann jag när julen var över. innan dess frös jag bara. mitt ex förstod sig inte på mig. det förstår jag. han fick krupp på att jag inte stängde jackan fast jag hackade tänder. jag är ganska mycket för yta. förresten tog jag på mig sandalerna direkt. det fanns ingen kartong.
ge mig ett par dr martens blir jag glad.
svarta låga converse går också bra.
sån e ja.

fingertoppar

Publicerad 2010-07-27 05:46:02 i Allmänt,

jag har inte skrivit till er på fem dagar. men jag ber inte om ursäkt. det är ingens fel. ibland vill man inte. ibland har man inte tid. ibland har man inget i huvudet. kroppen. fingertopparna. inlägg kommer när inlägg ska komma. när jag vill visa en bild.
när jag vill säga er något.

sida 36

Publicerad 2010-07-27 05:35:22 i Allmänt,

jag sprang på denna tjej på sida 36 i magasinet "W"(?) här i chicago när jag var på en nagelsalong. dock var det något gammalt. men jag fastnade för denna tjej. Barbara Palving. läste en intervju med henne. ni får den när jag hittar den igen. hon är min favorit. faktiskt.

lock

Publicerad 2010-07-24 15:31:38 i Allmänt,

jag har inte gjort något annat än låtit mitt hår torka sig av sig själv. för ni som undrade.

batik

Publicerad 2010-07-24 03:54:14 i Allmänt,

från andra sidan jorden skickade världens-bästa-dady mig lite siffror till mitt plastkort som det står "visa" på. för att jag skulle kunna köpa denna långklänning. smakprov.

pink

Publicerad 2010-07-24 03:41:31 i Allmänt,

mitt arkiv. man fick inte fota. vilka pics kan bli dåliga tagna i smyg bakom ett par Victoria´s secret trosor?
jag vet vad nästa lucky boy kommer finna next till min hud. tjing!

Germany

Publicerad 2010-07-22 01:05:21 i Allmänt,

Abbey Lee & Matthew Hutchinson in Vogue Germany
jag skulle inte vilja se ut som Abbey lee. fast jag älskar att granska henne. det hon gör, gör hon bra.

trendER

Publicerad 2010-07-21 19:02:14 i Allmänt,

PASTELL - Neutrala färger i puderrosa, beiget, hudfärgat och benvitt

 

BOHEM - Långklänningar(!), långkjolar, jesussandaler, större smycken

 

URINGAT - Djupa, annorlunda uringningar på toppar. Man ska visa rubbet, i princip?

 

BLÖJSHORTS - Korta, högmidjade lite pösiga shorts. Snyggt?

 

MÖNSTER - Tänk er mönster på mönster. Leopard/batik/prickigt - allt i en kombo.

 

SAFARI - Vi har fått se mycket safari på catwalken. Militärgrönt, skjortor, sandaler, jordfärgat - snyggt!

 

FEMENINT - Markerade midjor, kavajer och klänningar. Trots att man har på sig något större och mer maskulint ska man bryta det genom att markera midjan med ett skärp, till exempel för att få fram det kvinnliga i looken. 

det understrukna ni  ser är det jag har tagit åt mig av sommaren trender!

 

två delar?

Publicerad 2010-07-21 15:46:28 i Allmänt,

perfekta trosor. man får snygg röv. dock större bröst. i toppen. det kan jag leva med.
ändå använder jag den svarta bikinin mest. ?

skratta eller gråta

Publicerad 2010-07-21 03:10:10 i Allmänt,

en viss person tog kontakt på chatten.
ni vet om man har tänkt på en speciell väldigt länge. väldigt mycket. bara för att ni har haft så mycket gemensamt. gjort så mycket tillsammans. ni har inte sagt ett ord till varandra på över en månad. annars hördes ni varje dag i, om jag ska vara exakt, typ 730 dagar. ni vet då borde det kännas konstigt. att vanan bryts. för att få det pytte lite som förut går ni in på den Där personens fb.profil sisådär ganska mycket, läser gamla brev, gamla konversationer och när ni har tid dagdrömmer ni om det perfekta spontana mötet mellan er. hur snygg du kommer va. hur du vill äga gatan och han ska se dig från ett fik. se hur du går där med dina tjejkompisar i skratt. ditt hår fladdrar i vinden och du har hela tiden i huvudet en självsäkerhet, en stoltet av hur perfekt dagens outfit blev. så mycket din stil och du känner dig smal. fit. och jävligt glá på livet. hur han själv tänker. henne har jag hållt i min famn när hon gråter. hennes har jag suttit en längre tid i en bil på en tråkig väg. lyssnat på musik och hållit hand medan hon har haft mina rey bans på sig. henne har jag fått sms av hundratals gånger om när jag slutar fast hon ändå vet. för att hon vill träffa mig. MIG. henne har jag väckt på mornarna med en puss på hennes panna. henne... jag tror han kan hålla på i evigheter. ja, i evigheter har jag tänkt tillbaka. i tystnad. tystnaden bröts på min födelsedag. hur jag senare i trans läser grattis-smset och hela dan tänker ut ett svar. läser det jag ska skicka alldeles För många gånger. ändå stavar jag fel.
när personen bröt tystnaden mellan oss för andra gången var jag inte där. vid datorn. jag såg det inatt. det stod en mening på chatten. "när åker du hem?". att personen ens tog kontakt igen. frivilligt. att personen ens bryr sig. personen lixom undrar. om mig. när jag åker hem.
hektiskt skrev jag ett svärande TJEJ(!) sms till en viss tjej i sverige. att Den personen undrar om mig. tog kontakt. att jag är fittigt arg att jag inte var vid datorn. jävla bajs!
i panik läser jag ett svar från han som skrev till mig på chatten.
jag kommer aldrig förlåta mig själv för att jag inte kollade numret en extra gång. FAN.

W.

Publicerad 2010-07-15 14:16:49 i Allmänt,

nästa destination; Washington, DC. känns ju jävligt gött hörrni. it will be a 4-dagars weekend - back on sunday night. se yá!

jagharöversjuhundrafemtiophotoboothbilder.

Publicerad 2010-07-14 05:18:47 i Allmänt,

dessa är 10 av mer än sjuhundrafemtio photobooth-pic jag har tagit med min dator. dock är det sammanlagda sedan jag fick min macbook för 2,5 år sedan. då kan man ju räkna in dessa jag har raderat. dessa som har blivit fel. jag vill inte ens räkna ut alla "3 sekunder" man väntat tills bilderna ska tas. desperat? jag har säkert suttit i timmar och glott på skärmen i en pose innan det säger "klick". halleluja! faktum är att kompisar, syskon och pojkvännen är med på mer än hälften. men ändå.
haha. hej. jag. är. EGO.
självmord. Hej!
but i like me. hej!
man vill ju ha bilder på sig själv när man blir gammal. vi säger så! HEJ!

tha shorts

Publicerad 2010-07-14 00:48:07 i Allmänt,

fy fan. den dagen. Den dagen jag hittar dem rätta jenas-shorten. den dagen ska jag fan tatuera in någonstans på min kropp. då man ser rent ut sagt så jävla snygg ut när som helt på dygnet man kollar sig i spegeln.

the teen vogue handbook

Publicerad 2010-07-11 17:46:02 i Allmänt,

“Ask yourself, Are you sure this world is for you? And are you sure you are the right person to survive in this world–the world of fashion, a world with no rules, no laws?”
Karl Lagerfeld

“Do your homework, go online, visit every museum, and intern. You just need to have a love for what you’re doing. It’s not about thinking that it’s the cool thing; it’s about really believing in it.”
Anna Wintour

dr. who?

Publicerad 2010-07-11 17:14:23 i Allmänt,

jag kommer inte kunna överleva hösten utan ett par dr. martens. min plan är att införskaffa mig ett par här i usa. dock är jag lite feg i att säga det till dem jag är hos. att jag vill hitta en sådan affär vs. töntig som jag är. det är inte riktigt ... Dem. om ni fattar. om jag väl berättar. dem kommer absolut inte säga ngnting konstigt. men jag är så rädd för vad människor tänker. om mig. ibland bryr jag mig inte. jag har på mig vad jag vill, jag våga uttrycka mig om saker. nu vet jag inte hur jag ska förklara. men jag bruka lixom VÅga. strunta i såntdär. men nu?

=

Publicerad 2010-07-11 01:29:52 i Allmänt,

senaste dagarna = ej möjlighet till internet = inte min macbook = uppdaterade bloggar = förväntan = mkt läsning = inspiration = jag-vill-shoppa = dessa kommande tre veckor = chicago!

a W a i T e D d E J t

Publicerad 2010-07-08 19:49:12 i Allmänt,

friendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendshipfriendship

gul och blå

Publicerad 2010-07-07 21:30:06 i Allmänt,

precis cuttat av mina svarta favorit gul och blå jeans. men dem börjar gör sitt efter ett år av konstant användning.
förra sommarn till magtröjor och allt man kan och inte kan ha till. i våras till dessa blommiga blusar samt röda converse. under vinter till stickat. mycket svart och en del instoppat. hösten fort likadant men i princip bara instoppat.
anna min vän frågade om jag inte hade ngr andra byxor?
ingen annan än en själv kan stoppa bort ngt som redan slängts i favorithögen. nu är det gjort. !

chanelbooths

Publicerad 2010-07-07 00:22:17 i Allmänt,

tänk att ha pengar och köpa det som tilltalar än. kan inte vänta att se hennes matchande höst-outfits till dessa chanelboots.

G a R v

Publicerad 2010-07-03 01:34:06 i Allmänt,

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

23.47

Publicerad 2010-07-01 23:47:47 i Allmänt,

jag är fascinerad över kroppen. utsidan. vissa är motbjudande. vissa är snygga. vissa är äckliga. vissa är normala. vissa är opropionerliga. vissa är muskulösa. vissa är som hans - fin. vissa är. är. är beniga. vissa är vissa.
nu ska jag ta med min på en springtur. 23.47. krazy. i know.
jag är ensam hemma. jag får göra som jag vill. vad jag vill. när jag vill. !

M is for music

Publicerad 2010-07-01 23:26:17 i Allmänt,

detta tog lite tid.... med dessa är min 5 favorit-artister for now.
Dixie Chicks.
La Roux.
Armand Mirpour.
Paper Planes.
MGMT.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela