efficio.

they are two

Publicerad 2010-12-30 01:19:37 i collage,

jag beskärde för att vara lite snäll. man vill inte alltid se allt. bröst vill man alltid se. hah.

på huvudet

Publicerad 2010-12-28 19:58:00 i kläder,

idag har jag köpt en ny hatt. en svart. från indiska. två hundra kronor. inte på rea. fast den är för fin för rea.

stängd dörr.

Publicerad 2010-12-23 00:28:22 i Allmänt,

jag kan inte skriva om sånt som händer inom mig när det känns som att det jag får ur mig via mina
fingrar flyger bortom tangenterna, lixom ut genom dörren om inte dörren är stängd. in till vardagsrummet
och till dit alla är. när omgivningen inte känns rätt kan jag inte formulera mig som jag vill. nog bäst
att jag går och gör dörren ett med väggen så mina texter inte försvinner någonstans. jag kan heller
inte låta någon annan stänga dörren. för då får jag en inbillning om att orden kan tala. tala till den
som försöker lyssna till sådant som skrivs ner. jag kan låta helt dum i huvudet. men om ni nu ska
få veta, är det bäst att självaste jag stänger dörren och låter den vara stängd till jag sätter punkt.
jag återkommer.

is not what you look at. its what you see

Publicerad 2010-12-23 00:16:42 i Allmänt,

du är fin. det förtjusar mig hur hur du spontant med din livliga fantasi slängde ur dig den roligaste av historier. en sådan om din tandborste du inte ville göra dig av med. den där blå-randiga som du fick när du var tolv. du fyllde upp tomrummen, då jag nervös som jag var inte visste vad jag skulle säga, vart jag skulle titta eller om jag vågade ta tag i din hand. även om vi inte höll i händerna, gjorde det mig nöjd att få ha den där varma tröja mot kroppen som var din. den du hade tvingat på mig innan vi gick ut för att du inte ville jag skulle frysa. efter gator åt höger och vänster mellan husen, flätades våra fingrar samman. jag ville aldrig att min bror skulle ringa och säga att han snart var framme vid enebyberg. men såklart han ringde. vi båda frös. det var lika mycket minus som vi var gamla. men innan vi svängde vänster för att nå gatnummer 30b stannade vi. vi tryckte magar, armar, ben, händer och läppar mot varandra. senare satt jag i framsätet påväg hem igen samma kväll. då visste jag att inte ens den varmaste av tröjor skulle kunna göra mig så varm som när du frågade, när får jag se dig igen?

en kropp

Publicerad 2010-12-20 19:17:09 i kläder,

jag dagdrömmer bort stora delar av mina dagar mycket om sådana här kläder. jag är jätte arg och irriterad pga saker som händer här hemma. jag blir varm i hjärtat men snurrar hårslingor runt fingrarna för jag är verkligen jätte nevös inför imorgon. jag har ont i magen för att ha ätit en hel påse skumtomtar i brist på annat kul men har ännu mer ont i magen för att ha tagit den av pappa utan att fråga. köper en ny imorgon. lovar!

asså shiit i fredags asså..

Publicerad 2010-12-19 16:01:00 i collage,

hade vi så jädrans kul hemma hos födelsedagsbarnet hon själv!
robin. max som slår high five med sitt face
viktor, victoria och nelly slog en liten trudilutt då och då
otis och carin langar pooooser med stort P
sebbe, carin och vår fina bosse!!
jag är taggad
bröderna martin och robbin
flickorna hade så fint fyllt färgglada ballonger med helium och låtit dem smycka taket hela kvällen !
calle och amelie är fett G
carin, willhelm där bak, sebbe och längst till höger en kul chey, asså shit
kärlek mellan felix och emma
calle
efter tolv-slaget slog vi sönder bosse...
...han var fylld med massa gooooodis!!

vi flätade våra fingrar i samma jackficka

Publicerad 2010-12-19 00:41:34 i collage,

rubriken representerar mig och han som är 190 cm lång. har brunt hår med luggen åt höger. bär jeansskjorta. spelar gitarr. har tydliga käkben och som senare gick för att hinna med sista färjan. det var som sagt festligheter hos carin. idag har jag haft/har fort ont i blindtarmen då jag inte gjort många knop lixom. har också hur mycket bilder som helst i mina mappar. drog ihop endel på ett å samma. finast så faktiskt.

favorit i repris

Publicerad 2010-12-18 19:49:01 i Allmänt,

sebbe och cornerlia dricker julmust å grejer! det andra vill man inte veta vad det är..
ser ni den blå mössan som hänger på en pyttegren längst upp i trädet? vi glömde bort mössan å pinnen vi fick upp den dit med tog vi sönder. när wille frös ganska så mycket om huvudet kom vi på att den hängde där uppe och det var ett sjukt trixande att få ner den. trädet gick heller inte att rubba!
en vandrande nisse. skidor och snö och allt.
en sjukt rolig kväll för ngr helger sedan. jag gillar fortfarande vintern. vet inte om det beror på att jag klär mig varmare denna än den förra eller om det är mina vänner som värmer upp mig med nya fina minnen, skratt å grejer. så om det är grönt gräs å flygande fjärilar eller slask-snö med ett dagsljus som försvinner vid 4 på eftermiddagen spelar faktiskt ingen roll.

all black

Publicerad 2010-12-18 19:04:11 i Allmänt,

nu spelas det mycket erik hassle på min spotify. när han kom var han en riktigt stor nötare i mina lurar. dock blivit glömd nu ett tag. känner att detta är en perfekt eftermiddag att låta hans album från 2009 åter få rulla ett par varv och koncentrera sig på hans fina texter.

iPhone?

Publicerad 2010-12-17 17:50:00 i Allmänt,

min käre bror amanda har skaffat sig en iPhone. hope u like it. jag tycker den är stört cool, asså shiiiit!

the main attraction

Publicerad 2010-12-16 23:31:00 i Allmänt,

jag lagar knäck för er som undrar. min tanke är att vid lunch-tid imorn överraska alla på praktiken!
hahah ba SUPRIIISEEEEEEEEEE..!

gräddvitt

Publicerad 2010-12-16 23:20:22 i min garderob,

den här bar jag under mina ljusa jeans-hängel short idag. även mitt röda hår var extra lockigt. knasigt hur det ibland får för sig att korva sig överallt. ibland ingen stans. förvirrande.

det regnar inte men det öser ner

Publicerad 2010-12-16 22:20:13 i collage,

framför datorn kan jag slappna av. det som tar all min tid framför min skärm är scrollandet mellan olika modecollage. alla olika bloggar. jag blev själv ställd då jag bläddrade bland alla mina bokmärken och räknade en efter en så långt som upp till 46 bloggar. hör och häpnad. dessa följer och klickar jag in på varje dag!! jag skapar mina egna beroenden. stress framkallande. dock intressant enligt mig. de internationella är collast faktiskt! varje dag slutar jag 5. efter är det besök till ikea. träning. stupar innanför dörren typ. tidigast somnade jag halv nio och klev upp 8. jag har helt enkelt inte haft tid till min lilla rektangulära kärlek med ett äpple på. åhh vad jag tycker livet är sugit då vi inte får tid med varandra. den har tagit min sömn många nätter. tillslut pallar man inte att endast sova 4,5 h per natt. fast med min nya säng ska jag sova fett med tungt då min kärlek väl låter mig sluta ögonen! yeyy!

en hälsning till det blå

Publicerad 2010-12-14 09:12:00 i street,

idag skulle jag vilja att världen gav mig temperaturen så som en vårdag och tjaa, med toffsen på sne kunde gå klädd såhär. precisa färger, stil, storlek och känsla. med ett par ray ban - pilot på näsan. åhh ändå gillar jag vintern. så obeskrivligt dunkar mitt hjärta för det kalla, glittrande och vita. termometern vilandes under noll. kan inte bestämma mig. sicken tur att vi har båda!! men att man kunde få bestämma lite mer.. en gnutta bara!

måndagens skjorta

Publicerad 2010-12-13 20:09:46 i min garderob,

från american apparel, 699kr.
jag gillar skjortor. väldigt mycket. i alla längder, färger, mönster, knäppningar, material, kragar osv. ni fattar.
detta är favoriten för den här måndagen det!!

stängd eller på glänt?

Publicerad 2010-12-12 18:14:40 i Allmänt,

innan du stängde dörren var du en person jag gett julklapp till. bytt skvaller med. varit ärlig mot. sagt skitsnack till. lyssna på musik med. ätit från samma pasta-tallrik med i din soffa. suttit bredvid på bussen. haft som favorit i telefonboken. någon jag också skulle kallat bästa kompis. någon jag hållit i handen hem från ica. någon jag idag kallar typ främling. kommer vi tillslut inte hälsa när jag passerar dig på trottoaren? undra bara.

sleep tight

Publicerad 2010-12-11 23:51:20 i collage,

efter middagen bäddade jag ner mig i deras soffa för tvspel med erik. sen tackar jag iphone4 för svtplay med "rebecca&fiona". det ledde till att jag faktiskt sov fram till efterrätten. kul cheeeey på 40års kalas! blev en människa igen efter massa socker och kaffe. det har hållit mig vaken tills nu. men snart stupar jag än en gång!

fårull

Publicerad 2010-12-11 13:07:47 i outfits,

jag har en sådan jacka fast den är ner till fötterna. jag fryser aldrig.
den här bilden kan jag också titta på väldigt länge. !

uppdate.

Publicerad 2010-12-11 13:05:44 i kläder,

nu sitter jag säkert på en stol och vill hellre vara någon annan stans. säkert är det massa barn också som leker runt. jag har säkert skittråkigt. men jag kan ju iallafall ge er lite tidsfördriv med att sukta efter dessa saker. sngga ringar. rött snygg uppbärande sett. en tisha att dö för.

står på taket och kollar ner på alla människor

Publicerad 2010-12-11 12:55:45 i kläder,

1. Miu Miu Dress, 2 – 3. Ring and Bracelet from Iosselliani4. Metallic Blazer from Asos5. Shoes from Acne, 6. Earrings from Shourouk7. Silver Skull from Rabens Saloner8. Uggs9 – 10. Necklaces from Shourouk11. Jacket from Asos12 – 13. Skirt and Shirt from Shakuhachi14. Earrings from Mawi but can be purchased at LN-CC15. Cardigan from Rick Owens DRKSHDW, 16. Pants from Oak NYC17. Boots from Rick Owens

nålar i min hud

Publicerad 2010-12-10 00:15:40 i Allmänt,

kl 8 har jag en tid. sommaren 2008 ramlade jag och slog min höft i backen. en stor muskel drog ihop sig. från början var den så stor att jeans var ett big no-no!. såklart lite mindre blev det sen men muskeln blev hård och känseln kom aldrig tillbaka. min högra sida var rak och smal medan det såg ut som om alla bullar jag ätit ville ligga på en och samma plats. vänstra höften. framöver bar jag i princip bara stumpbyxor med klänning eller kjol. oj vad jag känner nu att det nog var så "nejnej, inte jeans"- grejen började. jag såg ju ut att ha en fetto-höft. EN, hur snyggt? hur som helst. imorgon ska muskeln bli back on track med vibrerande nålar och sådant knaz. ja två år, jag vet! undra om det kommer kännas som när man är reält frusen om händerna, sticker dem under grymt varmt vatten? för jag vill verkligen att det ska göra lite ont. så jag känner att skiten försvinner!!

onsdagg

Publicerad 2010-12-09 23:31:08 i Allmänt,

tjejerna hade samma likadana
igår kväll var vi i skolan för å kolla på 3:ornas projektarbete och haft öppet hus typ. bäst att hänga med saknade bröder. näst bäst var bullarna, kaffet och MATEN. dör. gott. här är vi i alla fall påväg hem. amanda carin och Philip.

fiskfjäll

Publicerad 2010-12-09 22:29:23 i Allmänt,

jag gillar starkt att min fina vän har en guldfisk i en såndär klassisk rund glasskål som man bara ser i filmer å som ingen har längre numera. full med vatten. lite stenar på botten. en liten större sten och en grön spretig planta bredvid stenen. fisken heter frans. varför jag kom ihåg det nu vet jag inte för det jag aldrig annars. sixten, felix eller gunnar? han simmar iallafall runt runt runt. äter på bestämda tider och tror att det är natt bara för att man släcker lampan.

made to love

Publicerad 2010-12-09 00:16:39 i catwalk,

Miu Miu A/W 2010-2011

jag ser kort. feminint. en touch av minimalistiskt. stramad håruppsättning. detaljer. hög hals.

Michael Kors A/W 2010-2011

jag ser lager på lager. V-ringat. knälångt. byxor. nyanser av brunt. päls. skärp. kombinerat.

Celine A/W 2010-2011

jag ser minimalim med lack/skinn som den röda tråden.

Hermés A/W 2010-2011

jag ser djur djur djur. ull. skinn. leopard-möster. mocka. markerad midja. tjocka strumpbyxor.

 

new in

Publicerad 2010-12-08 22:59:43 i min garderob,

ny shortsdress från monki. kostade 400 men vet inte om jag ska behålla den. iofs nice i sommar till festival. nu över tjocka strumpbyxor. grymt till dr. Martens. skulle ändå vilja ha en i lite mer äldre modell. slitnare. men man kan väl köpa en till sen. och mössa från jc där jag knytit upp öronen. egentligen köpte jag den bara för att se om jag också fick personalrabatt på min praktik då jag inte vågade fråga. haha. men fuck them(!) det får jag inte. hur dåligt!? (måste säga att alla andra på jobbet tyckte jag skulle få, men butikschefen är så petig och noga. bajs)! där stod jag och drog mitt kort i kortläsaren och det sista jag ville var att betala fullpris. nu är den håriga mössan min största kärlek vid busshållsplatsen och inför vintern. varför blir det alltid så med det man minst anade?

tomat

Publicerad 2010-12-08 11:30:00 i kläder,

jag dog verkligen jätte(!) mycket när jag såg den här bilden. sådär att jag ryste på armarna och pekfingret drogs upp mot munnen och bet tag i det. utomordentlig färg. inte knytna ända upp å strumporna visar sig något över kanten å för att det ska bli mer karaktär viker man upp byxorna en aning. shit vad kärlek. om jag hade tillräkligt med mod skulle jag till och med nästan kunna strunta i att publiserar fler inlägg så verkligen ingen missar.. åhh!!

faccccces

Publicerad 2010-12-06 21:27:41 i Allmänt,

hon har ett fint face.. men nu ska jag dra och möta andra ansikten som jag känner igen och som tillhör mina vänner. vägen följer mig hem till wille för att glo film. det kallar man bröder. har inte duschat idag och vette fan va jag har på mig. mjukisbraxor och en urtvättad vit-rosa-rutig bomullströja. care? shit vad vi ska myyyysa. på en söndag till och med. 3D tv och grejer. har aldrig kollat på en sådan förr..

grunge_

Publicerad 2010-12-06 15:54:31 i collage,

Androgyny i Mode gör ett uppsving med nyanser av nittiotalet grunge som förekommer i dagens tidningar. För novembernumret av Vogue Turkiet, utforskade Andrej Pejic och Jana K rollerna manlighet och kvinnlighet framför Matthew Brookes lins. Stylad av Konca Aykan, Andrej och Jana bär en rejäl dos av hösten stickat och ytterkläder från lik av Celine, Prada och Lanvin.

glöggmingel

Publicerad 2010-12-06 15:40:50 i Allmänt,

igår var vi på glöggmigen som mamma så klyschigt kallar det. då jag är som jag är blev såklart min väska kvar där. min bror är en rikig bror och hämtar den påvägen hem från jobbet. vilket betyder att en studiedag som denna resulterar i en hemma-dag då allt nödvändigt ligger i just den. bugar och bockar åt mig själv för att jag hade mobilen i fickan. hehhee. världens geekigaste inlägg. how ever här har ni iallafall bild på mig o mitt hår ni tjatat om. tjongtjong!

fel

Publicerad 2010-12-05 14:14:00 i collage,

ibland infinner man sig på platser där man känner att man inte borde vara.

fredag kväll och natt

Publicerad 2010-12-05 14:11:20 i Allmänt,


fixar hoppet..
vi höll till i skogen där det var snö överallt(!) och det lagom kallt. vi hade en strålkastare som lyste upp där vi var vilket gjorde att snön blev ännu finare av ljuset.
medan grabbarna ägnade sog åt skidor och snowboard nöjde jag och cornelia oss med varsin snowreiser :D
det var mörkt när vi kom och mörkare kunde det inte bli.. lite tröttare var vi dock när ja, william och sebbe drog oss hemåt vid halv två tiden med en varsin julmust i handen.
grabbarna var fett med G. (!)

Winter Sonata

Publicerad 2010-12-04 18:47:00 i collage,

första bilden, där vill jag vara helt ensam. lyssna på tystnaden. sista bilden får mig att drömma. lätta på tankarna. och önska att jag hade hår som hon. så långt ska jag spara till.

saturday morning

Publicerad 2010-12-04 15:15:18 i Allmänt,

det har blivit som en liten tradition att sova hur länge man vill på lördagmornar. ta på sig morgonrocken och gå upp och göra frukost. idag blev det kokt egg, vaniljyoghurt med hemmagjort lingonsylt, flingor och mandlar och en kaffelatte(tack papi). vilken kombination haha. gå å lägga sig igen. sätta på svtplay/tv4play/kanal5 play or whatever.. tugga i sig frukost under täcket i egen takt och låta något spännande program rulla. så slappnar jag av och njuter av att kalendern ekar utan måsten. idag blev det alla julkalenderavsnitt. ett skämt att jag inte sett ett enda.

altewai.se

Publicerad 2010-12-04 01:47:39 i outfits,

hjärtklappning. nytt svensk märke, besök sidan alterwai.se och kolla in deras lookbook.!

nu brinner jag, men vi gör det igen

Publicerad 2010-12-03 00:56:47 i Allmänt,

om 5 min dra vi igång med en jeansprovar-morgon. alla på jc-hötorget kommer till butiken klockan 8 så provar vi massa massa jeans. fett kul, lr hoppas!! det gäller ju nu att man ska lära sig och ta reda på vilka jeans/märken/modeller som är tillräckligt stretchiga, mindre i strl, större över knäna i modellen, formar sig nice, större i strl, jeans med bakfickorna brett isär, mycket stelare, tillräckligt höga i midjan eller vissa som helt enkelt är snyggare på än liggandes på bordet osv ni fattar. lära känna vårt jeanssortiment bättre (iaf jag!) så vi vet vad vi kan erbjuda efter kundens krav och förutsättningar. sen berättas det om tvättar och grejer fast det har jag inte fattat så mkt av än. heheh. jag hoppas på att hitta ett par till mig också då jag bara har proffs runt mig. hjälp!

run bitch run

Publicerad 2010-12-03 00:15:57 i Allmänt,

går upp en halvtimme innan bussen passerar. fulla dagar. älskar lunchen då jag glor skvallertidningar och tuggar matlåda. vandrar vidare från sergelgatan vid 5-snåret. aktivitet som bio, vänner alternativt sitta barnvakt då eftermiddagsmörkret övergår till svart. sen tar man inte av sig skorna förns 22 typ 23 på kvällarna. coolar ner i sällskap te och pepparkaka. i kombo är duntofflor på och några rader ur 546 sidor "vince & joy". klockan har nu hunnit många varv sedan man väcktes till liv ur den coma man gärna nu vill befinna sig i igen. vet inte hur jag hinner med er.. but i do

harry P

Publicerad 2010-12-01 14:37:00 i Allmänt,

idag får jag krama ett flertal goa kroppar och pussa många fina kinder. bio-time med bröderna. JAAAAAAAAA!!

R&F

Publicerad 2010-12-01 12:03:00 i Allmänt,

i'm giving you en dröös med bilder, collage och lookbooks för att ni ska få massa inspiration. det är två tjejer som jag räcker upp handen för som nu ska ge mig en himla massa ideer i klädväg och attityd. aja anyway. innan jag glömmer måste jag säga att gå in på svtplay och kolla på just dessa bästisarna v.s DJ:s rebecca & fiona. jag vill bara hoppa i deras långa rockar, bära nicea solglasögon, dra runt på gigg, knäppa samma shorts-nkappar som dem och inte bry sig ett piss om vad andra tycker. där har vi dem!!! klippen är så korta som 15 min så med ett sånt avsnitt kan man slå ihjäl lite sekunder då man väntar på pasta-kockning eller glor reklam. fast jag plöjer alla i ett svep. nu ska jag fort med del 7.. morsmors!

nudity

Publicerad 2010-12-01 10:51:38 i collage,

så sjukt sköna bilder. snygga människor. gillar stämningen och upplägget. allt med en touch av naket. ställningarna och teman på olika bilder. rock, denim, beach, gammeldags, porrigt.. om ni inte tänkte på det, scrolla upp och ha det i åtanke! tror nog att detta är ett av mina favoritcollage..

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela